30-årsfirande kompisgäng i Lassas Hagar

Skriven den 18 september, 2015

Under året 2015 har arboretet också kommit att användas för privata evenemang i kombination med en guidning om träden och berättelser hur de har insamlats runt om i världen. Det har gällt ett födelsedagsfirande eller som i detta fall:

Ett glatt och otvunget kompisgäng firade sin 30-åriga sammanhållning med en egen kocklagad lunch i Arboretum Lassas Hagar på Svartlöga. Initiativtagare till besöket var vännen Alex von Yxkull. Värden för besöket i ytterskärgården var Peter Lönnquist sommarboende på Vidinge. Utöver den välsmakande lunchen guidade Sten Ridderlöf herrskapet någon timme i arboretet. Därpå företogs en taxibåtsresa i havsbandet t/r Svartlöga – Vidinge denna ovanligt vackra sensommardag 2015.

Kamera

Klicka på kamerasymbolen för att se bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *